👈 فروشگاه فایل 👉

تغذیه گاو و استاندارد اندازه گیری ید ، سبوس گندم و دانه ذرت در تغذیه دام و طیور

ارتباط با ما

... دانلود ...

مقدمه :

یك راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است كه برای نگهداری گاو باید پرداخت. فهم مراحل هضم نشخواركنندگان و غذای اصلی آن ها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است.

در سال شش زمان كلیدی وجود دارد كه وضعیت بدن دام مورد ارزیابی قرار گیرد . این زمان ها عبارتند از: اواسط دوره خشكی، زایمان، و تقریبا 45، 90، 180،270 روز بعد از شروع شیرواری.

آنچه در زیر می آید به شرح اهداف معین در خصوص وضعیت بدن دردوره خشكی می پردازد.

تغذیه گاو در دوران خشكی و تعادل كاتیون و آنیون در جیره گاو

دوره خشكی

نمرة ایده آل وضعیت بدن برای یك گاو خشك 5 و3 می باشد. برای حصول عملكرد و سلامتی مطلوب در مراحل اولیه شیرواری كه درپی دورة خشكی می آید، وضعیت بدن باید حداقل 3 و حداكثر 4 باشد.

اثبات شده است كه یك گاو در طی دوره شیرواری چربی بدن را با بازده بیشتری نسبت به دوره خشكی ذخیره می كند. گاهاً یك گاو قبل از اینكه به نمرة وضعیت قابل قبولی برسد، باید خشك گردد. از این رو یك مدیر باید گاوهای خشك را به منظور اضافه وزن و حصول نمرة وضعیت مطلوب تغذیه كند. بدیهی است كه یك برنامه تغذیه ای حساب شده همراه با بازدیدهای مكرر برای بالا رفتن وضعیت بدن گاوهای خشك( البتشه بدون چاق شدن گاو) ضروری است.

👇محصولات تصادفی👇

گزارش کارآموزی سویا - کلزا ترفند هاانتقال کسب و کار شما به اینستاگرام و بازاریابی با اینستاگرام پروژه و پایان نامه کامل در مورد پالایشگاه نفت شیراز پاورپوینت فرآیند تولید پنیر مبانی نظری و پیشینه پژوهش ساختار سرمایه و عدم تقارن اطلاعاتی