👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت خط تولید ناگت مرغ

ارتباط با ما

... دانلود ...

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

روش تولید در خط غذاهای نیمه آماده بصورت مداوم میباشد و دمای خمیر 2- درجه سانتیگراد بهترین نتیجه را خواهد داشت. در تولید غذا های آماده تولید غیر مداوم میباشد... .

- تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید غذاهای نیمه آماده و غذاهای آماده:

1- تحویل گوشت و آماده سازی:

الف- فیله ماهی

ب- بلوک های خمیر ماهی(سوریمی خام) و سوریمی فرآیند شده

ج- ماهی کامل

و... .

2- آماده سازی مواد اولیۀ غیرگوشتی و توزین

3- چرخ کردن گوشت (Grinding)

4- اختلاط (Mixing)

و... .

👇محصولات تصادفی👇

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت مخابرات عینک طراحی شده در سالیدورک و کتیا مروری بر روند تحول برنامه درسی علوم تجربی گزارش كارآموزی شركت تهویه ساران پاورپوینت بررسی اختلالات شخصیتی