👈 فروشگاه فایل 👉

مراحل تولید پنیر

ارتباط با ما

... دانلود ...

در این پاورپوینت به شرح مراحل انواع پنیر (پنیر سفید-پنیر خامه ای) در 13 اسلاید که شامل عکسها و تصاویر مربوطه می باشند پرداخته ایم.

لبنیات یكی از نیاز‌های اولیه انسان‌ها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است... .

به طور متوسط برای تولید یك كیلو پنیر،14 تا 25 لیتر شیر پاستوریزه مصرف می‌شود... .

اساس پنیر چیست؟

هر نوع شیری كه برای پنیرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد اعم از شیر گاو،بز،گوسفند،بوفالو،شتر،گاومیش و ... باید دارای 5 تركیب اصلی یعنی آب،لاکتوز،چربی،پروتئین و مواد معدنی باشد... .

چگونه پنیر ساخته می‌شود؟

در تولید پنیر 8 مرحله صورت می‌گیرد كه همه آنها به منظور دستیابی به 3 هدف اصلی انجام می‌شود... .

مراحل درست کردن پنیر:

مرحله یك:افزودن اسید و آنزیم: باكتری‌های مولد اسید و آنزیم‌های مشتق شده از دیواره معده حیوانات شیر‌ده كه موسوم به رنت است به شیر افزوده می‌شود... .

مرحله دو:برش دادن: دلمه تشكیل شده را به قطعات کوچکتر برش می‌دهند تا آب كمتری داخل آن باقی بماند.با این كار بیشتر آب‌پنیر از دلمه خارج می‌شود... .

مرحله سه:... .

تكنولوژی تولید پنیر سفید فتا به روش Whey less... .

فرایند تولید كوارك(لبنه)

1- شیر خشك + خامه یا آب + كره یا آب + چربی ها

2- افزودن تركیبات پودری پروتئینی

3-... .

فرایند تولید پنیر خامه ای

1- كوارك آماده شده

2- پیش گرم کردن

3- افزودن استابلیزر رنگ و سایر افزودنیها

4- و... .

مراحل تولید پنیر سفید UF به ترتیب شامل :

- آزمایش سلامت شیر

- دریافت شیر

- خنک سازی

- و... .

👇محصولات تصادفی👇

ترجمه مقاله جستجوی همسایگی متغیر ابتکاری برای مسئله مسیریابی کالا در تحویل سوخت مقاله آموزشی آشنایی با شهر كاشان پرسشنامه مدیریت استعداد پاورپوینت بررسی ساخت و ساز اصولی مبانی نظری وپیشینه تحقیق خود، خودپنداره، خود آرمانی