above

قفل طراحی شده در سالیدورک و کتیا

قفل طراحی شده در سالیدورک و کتیاقابل مشاهده در CATIA – SOLIDWORKS – NX – PRO همراه فایل تک تک قطعات داخل فایل سه بعدی آماده جهت رندرگیری برای سفارش هرنوع تحقیق یا مدل دیگر یا تهیه نقشه از مدل ها به آدرس زیر ایمیل بزنید تا درخواست شما در اسرع وقت در سایت قرار داده شود forosh46@gmail

ترجمه مقاله با عنوان خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکا

عنوان انگلیسی: Properties of enzyme modified corn rice and tapioca starchesعنوان فارسی: خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکاچکیده:دیسپرسیون های نشاسته ذرت، برنج و تاپیوکا (کاساوا) به صورت جزئی با تیمار آلفا آمیلاز مقاوم به حرارت هیدرولیز شدند. با هیدرولیز نمونه های نشاسته (10 –